background

LEA PRODUCTEN

LEA PRODUCTEN

LEA Score app & DashboardHet LEA Score platform bestaat uit de LEA Score app voor individuele gebruikers, en het LEA Score Dashboard voor organisaties.

* Ga naar www.leascore.com of download LEA Score via de app store en registreer als individu.

* Beantwoord de vragen in het eigen tempo en ontvang uw LEA Score.

* Connect & Share eventueel uw profiel.


De app is gratis voor individuele gebruikers voor het vergroten van inzicht in het persoonlijke psycho-metabool levensstijlprofiel.

Hiernaast is er een optie voor het gebruiken van het LEA Dasboard voor organisaties. Denk bijvoorbeeld aan een zorgverlener, een kliniek, of bijvoorbeeld een universiteit of bedrijf.

Dit biedt extra opties en voordelen.


* Ga naar www.leascore.com of download LEA Score via de app store en registreer u als organisatie via LEA Dashboard, ons beveiligde platform

* Nodig uw cliënten of leden uit om LEA Score in te vullen en deel te nemen aan uw organisatie via een link vanuit het beveiligde LEA Dashboard. Alternatief kunt u ze vragen LEA Score te downloaden via de app store, of u laat ze naar www.leascore.com gaan voor eenvoudige toegankelijkheid. Uw cliënten kunnen contact maken met uw organisatie als u ze heeft aangemeld op uw LEA Dashboard

* Importeer uw cliëntprofielen en psycho-metabole scores automatisch in Dashboard via Collect & Research. Data anonimisering is hierbij een optie. Hierbij heeft u als organisatie, en ook de cliënten, extra aanvullende mogelijkheden tot delen, waaronder uitgebreide selectie van verschillende schalen en scores, de mogelijkheid tot het delen van alle beantwoorde vragen, en export en import via PDF en Excel voor een compleet en toegankelijk centraal overzicht

* Als organisatie heeft u overzicht van uw cliëntgemiddeldes per schaal en een prospectscore

* Uitgebreid inzicht in wat het meeste en minste bijdraagt aan de scores

* Voer uw eigen onderzoek uit met (eventueel geanonimiseerde) ruwe data

In het kort: Organisaties kunnen zich registreren via LEA Dashboard en vervolgens hun leden uitnodigen via een link om LEA Score af te nemen, ofwel via een download ofwel met hun vertrouwde internetbrowser via www.leascore.com.

De leden hebben dan de optie hun beantwoorde vragen eventueel (anoniem) te delen met de organisatie via het beveiligde Dashboard.

Voor het gebruik maken van Dasboard als organisatie betaalt u € 1,40 (excl. BTW) per voltooide LEA Score afname. Dit gaat via een pre-paid tegoed.

U krijgt hierbij een € 5,00 starttegoed om deze functie uit te proberen.

Hoofddata


Via het LEA Score platform krijgt de gebruiker inzicht krijgt in zijn of haar psycho-metabole score:

* Metabole staat plus prospectus metabole staat

* BMI

* Psychologische score

* Aderverkalking score

* Botontkalking score

* Metabool syndroom score

Uitgebreide data


Verder bestaat de app uit een vagenlijst met verschillende schalen die score inzicht geven in:

* Stemming en verwerken emoties

* Geheugen, aandacht, cognitie

* Angst, stressrespons, exploratie en sociaal gedrag

* Pijnsensatie en (familie)geschiedenis ziekte

* Eetlust en eetgedrag

* Stofwisseling en spijsvertering

Psycho-metabole kwetsbaarheden


Tenslotte wordt aangegeven wat het meeste bijdraagt aan een gebruikers’ kwetsbaarheid op psycho-metabool gebied, bijvoorbeeld iemands gedrag & patronen, of iemands stemming, of dat de gebruiker bijvoorbeeld zich angstig maakt over de toekomst.Connect & Share

De basis van de app is een vragenlijst die iemand in ongeveer 15 minuten invult.

Vervolgens heeft de gebruiker de optie deze info (anoniem) te delen via een pdf of een excel export.

Iedereen wint


Dit helpt drie partijen:

De individuele gebruiker krijgt via deze awareness app inzicht in kwetsbaarheden die eventueel bijdragen aan psycho-metabole scoring.

LEA-axis Research krijgt geanoniseerde data voor eigen onderzoek.

En tenslotte is er een beveiligd platform of LEA Dashboard, waarmee een organisatie, bijvoorbeeld een zorgverlener (en via het verlengde arm principe), deze data via onder meer excel kan verzamelen.
Screening zonder moeite via Collect & Research


Via LEA Dashboard kunnen organisaties of (in)directe zorgverleners LEA Score inzetten als screeningsinstrument door het versturen van een link naar zijn en haar cliënten. De cliënten kunnen eventueel (zelfgeselecteerde) data automatisch delen met de organisatie via het beveiligde Dashboard. Uiteraard is data anonimisering een optie.

De organisatie ontvangt dan automatisch veel data op een centraal overzichtspunt, om te kijken naar psycho-metabole scoring van de deelnemers.

Deze screening bespaart tijd en kosten.

Tevens kan de organisatie bijvoorbeeld eigen onderzoek uitvoeren met de data.
Uw mening


Dit is een nieuw platform en hiermee een proef. Wilt u het uitproberen? Wat is uw mening? En hoe werkt dit platform optimaal voor u?Contact

LEA Score:

No More Dying To Find Out

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief